Bericht van Armine Serobyan ter nagedachtenis van Marijke Langenberg.

18-10-2020

Dit is een vertaling van het bericht dat Armine Serobyan coördinator voor onze Stichting in Armenië heeft geschreven ter nagedachtenis van Marijke Langenberg.

Beste familie Langenberg en de Stichting Kinderhulp Armenië

Onze oprechte condoleances met het overlijden van onze geliefde Marijke Langenberg.

Dit is een groot gemis. We kennen haar al 14 jaar. Ze is een goede vriendin voor Armenië geweest, een grote weldoener voor Armenië maar ook een briljant persoon, een toegewijde vriendin, moeder, vrouw.

We hebben altijd haar geduld en tolerantie bewonderd. Ze is een echte vredestichter, ze zou alle conflicten kunnen oplossen. We hebben duizenden onvergetelijke herinneringen.

Ze heeft veel voor de kinderen van Armenië gedaan. Zij was degene die graag hielp, gaf en deelde.

Onze liefde en respect is eindeloos, onze dankbaarheid is onbeperkt, onze warme vriendschap is onsterfelijk. We weten dat ze in de hemel is om voor altijd bij ons te zijn. We bidden voor haar.

Lieve vriendin Marijke, moge je ziel rusten in vrede en licht. Mensen leven zolang ze herinnerd worden. Zo leef je zolang alle mensen zich jou herinneren.

Beste familie, Jaap, wees alsjeblieft sterk, wees moedig om dit ondraaglijke verdriet te doorstaan. Ze is altijd in onze gedachten en in ons hart en in onze gebeden.

Van Armine, Gurgen, de familie van Armine, de familie van Gurgen en alle Armeense kinderen en gezinnen.

P.S Het was onze bedoeling om een ​​herdenking te organiseren voor onze lieve Marijke, maar de situatie op dit moment is erg slecht in Armenië.