Blije Kinderen

07-09-2020

Wat wij als stichting al enige jaren doen, is een bedrag van €100 beschikbaar stellen aan de kinderen die voor het eerst naar school gaan. Dit om de eerste benodigdheden te kunnen aanschaffen zoals rugtasjes, schriften, potloden etuitjes. Dit doen wij voor de beide regio’s waarin wij actief zijn.
Dit jaar kregen wij een dringende vraag of wij kunnen helpen om bepaalde kinderen die naar het voortgezet onderwijs gaan te ondersteunen in de aanschaf van de benodigde schoolspullen die zij nodig hebben. Velen ouders hebben geen of weinig inkomen, mede door covid-19, waardoor de basis middelen niet aangeschaft kunnen worden. Het bestuur heeft besloten om een bedrag te doneren specifiek voor dit doel. Aan de betreffende coördinator is wel uitdrukkelijk verteld dat het alleen voor dit schooljaar is en niet herhaald kan worden. Van haar kant is daar alle begrip voor en spreekt haar dank uit aan het bestuur en alle deelnemers van onze stichting.
Hieronder staan enkele foto’s die de coördinator heeft gestuurd met de artikelen die zij heeft kunnen kopen. Dit, zowel voor de eerste klassertjes als de leerlingen van het voortgezet onderwijs.