Donatie Zomerkamp

22-04-2019

Graag even Uw aandacht voor het volgende:

Elk jaar wordt er een zomerkamp georganiseerd door onze contactpersonen in de regio’s Gyumri en Lori. In hun eigen gebied zorgen zij met hulp van vrijwilligers ervoor, dat er zo’n 35 kinderen per regio gedurende 14 dagen onbezorgd kunnen genieten van een vakantie in het zomerkamp. Er wordt gezorgd voor goede voeding, rust, gezelligheid, sport en excursies. Dit is alleen maar mogelijk tijdens de zomerkampen. Bij de gezinnen thuis is er het jaar door weinig te eten en moeten de kinderen zich zelf vermaken. Geld voor wat extra’s is er niet. Dit is dit het enige moment, dat de kinderen echt vakantie hebben.

Het doel van dit project is om de kinderen een onbevangen en zorgeloos zomerkamp te geven in hun eigen omgeving.

Dit alles kost veel geld.

Wij willen U vragen om eenmalig een bijdrage te geven, ten behoeve van de zomerkampen. Elke bijdrage, hoe klein of groot dan ook zorgt dat de zomerkampen ook dit jaar weer door kunnen gaan. Ons streefbedrag is €1000 per regio. Helpt U ons om dit te realiseren?

Alle beetjes helpen!

Alvast onze hartelijke dank namens de kinderen uit Armenië.

Het bestuur van de:

Stichting Kinderhulp Armenië

Wilt u de zomerkampen ondersteunen.

Een donatie of een periodieke donatie om de zomerkampen jaarlijks te doen plaatsvinden zijn welkom. Dat kan op rekening NL63 RABO 0127 1851 27 van de Stichting Kinderhulp Armenië onder vermelding van zomerkamp. De stichting is een ANBI instelling waardoor donaties aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting.