Rabo sponsorfietstocht 2016

14-08-2016

Ook dit jaar hebben we weer deelgenomen aan de sponsor fietstocht van de Rabobank. Elk jaar ontvangen wij een bericht van de Rabobank dat de sponsor fietstocht weer gehouden wordt. Daar moeten wij ons dan voor inschrijven.

Maximaal worden er 10 deelnemers van een vereniging of stichting door de Rabobank gesponsord. Natuurlijk mogen er meer personen mee fietsen die het ook fijn en gezellig vinden. De fietstocht leidde door noord Kennemerland. Zoals Alkmaar, Sint Pancras, Heerhugowaard, binnendoor naar Oterleek en zo langs de zuidkant van Alkmaar terug naar het startpunt. In totaal ongeveer 35km.

In de praktijk blijkt het toch moeilijk te zijn om zo wie zo 10 deelnemers te vinden die voor onze stichting willen fietsen.

Het bestuur fietst natuurlijk zo veel mogelijk mee en vragen sponsor families, eigen familie en kennissen om mee te fietsen. Dit jaar is dat goed gelukt.

Met het geld dat we van de Rabobank ontvangen kunnen we oa. de bankkosten financieren.

Als u het ook leuk vind om een keer mee te fietsen kunt u zicht via een mail opgeven voor volgend jaar. Wij zullen de gegevens over de sponsor fietstocht 2017 zo gauw het bekent is op de site zetten zodat u ook dan kunt opgeven.