Renovatie kantine Gyunri

In de plaats Gyunri hebben de directie van de school =(is een vooropleiding voor het studeren aan de Universiteit voor Economie ) het personeel en de plaatselijke bewoners samen de renovatie uitgevoerd.
Stichting Kinderhulp Armenië heeft met steun van Nederlandse gezinnen en particulieren een financiële bijdrage kunnen geven voor deze renovatie. Op aangeven van de stichting heeft de directie samen met het personeel van de school en enkele bewoners van Gyunri, het project uitgevoerd. De kinderen kunnen nu van een nette, schone hygiënische kantine gebruik maken.
Hieronder enkele foto’s zoals het er uitzag, daarna het aanvoer van het materiaal en als laatste hoe het geworden is.

            
Op 7 januari zijn we begonnen met de renovatie van de school kantine. We zijn van plan zowel de keuken als de kantine te verbeteren. Het is de bedoeling om de muren te sausen, de kozijnen van de ramen te schilderen en ook de vloer met keramische tegels te leggen. Ik heb hier enkele foto's van het winkelen en de oude en nieuwe situatie.

  
De renovatie van de school kantine is nu afgerond. Het ziet er erg mooi, fris en schoon uit. Het is echt verbazingwekkend. Hierbij enkele foto's. Speciale en grote dank aan de Stichting voor de financiële steun voor de renovatie van de kantine. Veel dank vanuit het schoolhoofd, het schoolpersoneel en de studenten.