Hoog bezoek aan het AFAS stadion voor de Waaier

23-11-2014

Afgelopen donderdag 13 november was Koningin Maxima op bezoek in het AFAS stadion om officieel de beursgang van de stichting de Waaier te openen. 

De Waaier is een makelaar die goede doelen/vrijwilligers organisaties in contact brengt met het bedrijfsleven. Deze bedrijven hebben het maatschappelijk ondernemen hoog in hun vaandel staan. Daarom doen zij ook mee aan deze beurs nu voor de vijfde keer (eens in de 2 jaar)

De ondersteuning kan bestaan uit advies op allerlei gebied, zowel administratie als organisatorisch gebied, maar ook uit overbodig materiaal wat geschonken wordt. Het bedrijf kan ook personeel beschikbaar stellen om een bepaalde klus te klaren.

Het was een druk bezochte beurs met vrijwilligers en veel mensen uit het bedrijfsleven.  Veel stichtingen, die met een vraag naar de beurs waren gekomen, zagen er leuk verkleed uit. In allerlei gedaanten waren ze aanwezig. Zo was er een kinderboerderij, de leden helemaal verkleed als koe of boerin. Onze stichting was er ook met 2 leden van het bestuur.

Zij hebben contacten gelegd met een dame die een vervoersmaatschappij kende die op Moldavië en mogelijk Armenië rijdt. Daar gaan we mee in contact om te kijken of zij dan voor onze stichting goederen kunnen vervoeren.

Ook hebben we interesse in computers die we graag voor een school aan Armenië willen schenken. Deze vragen hebben we neergelegd.

De Koningin was het stralende middelpunt. Het bestuur vond het een geslaagd bezoek met mogelijk nieuwe netwerk contacten.