Sponsorrit t.b.v. Stichting Kinderhulp Armenië

30-09-2014


Op zondag 17 augustus is de goede doelen Toerrit gereden. Daarvan kwamen de baten ten goede aan de stichting "Kinderhulp Armenië". Het startpunt was in Hotel Wieringerwerf om 13:00 uur. Van het bestuur reden Jaap Langenberg( lid van de VIA) en Fred Zonneveld mee.

We hebben een fantastische rit, door de kop van Noord Holland, gereden, Een gebied dat onbekend was bij mij. Het weer was regenachtig met zo nu en dan een flinke bui. We zijn langs diverse plaatsjes gereden zoals Middenmeer, Kolhorn, Grote Sloot, Schagerbrug en Burgerbrug. Ook zijn we langs de Zijper kunst route gereden. Verder via Krabbendam naar Schoorldam waar een tussenstop werd gehouden. Via een mooie omweg door het Geestmerenambacht gebied en Noord en Zuid Scharwoude, was Heerhugowaard Kruis het eindpunt.

Voor mij (Fred) was het een belevenis en ik heb er erg van genoten. We hebben gehoord wat de goede doelen toerrit heeft opgebracht voor onze stichting. Dat was een bedrag van € 406,00 (!!!) waar wij mooie dingen mee kunnen doen voor de kinderen in Armenië. 

Onze dank aan het bestuur en de leden van de Vrienden van Interessante Automobielen.